14

   In aceste zile a fost anuntata lansarea unui nou concurs de fotografie orotodoxa, intitulat „Pastele in Orientul Crestin”, care se deruleaza sub auspiciile Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei.
   Concursul este organizat in scopul prezentarii diversitatii și frumuseții celebrarii celei mai importante sarbatori a Bisericii Ortodoxe.

   Pe marginea concursului de fotografie, vor fi dezvoltate un album si o expozitie, prin care vizitatorii sau cumparatorii sa poata vedea modul in care marea sarbatoarea a Pastilor este celebrata în diferitele culturi ortodoxe.

   Se vor primi imagini din Postul Mare, Săptămâna Patimilor, Duminica Floriilor, Paște, Înălțarea Domnului și Pogorârea Duhului Sfânt.

   Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul celei de-a XX-a Adunări generale a Ortodoxiei (IAO), mai multe premii fiind acordate la sfarsitul iunie 2013, în valoare de:

Premiul 1: 1200 € / Premiul 2: 800 € Premiul 3: 500 €.

   Toate premiile sunt sponsorizate de către Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
90
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.14755 sec - PID: 11562