12

Expozitie fotografica de exceptie in Fontainebleau

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

   O expoziție fotografică excepțională se desfasoara in Fontainebleau, sub titlul „Din Muntele Athos la Valaam”, pana in data de 7 februarie 2013, inclusiv. Expoziția de fotografie apartine călugărului ortodox rus Savatie.

   Povestea sa conecteaza Muntele Sfant din estul Greciei, de nord-vestul Rusiei. Expozitia este sustinuta de către Asociația Patrimoniului Rus si se afla in Sala Teatrului Municipal. In aceste zile, 4-7 februarie 2013, ea este deschisa intre orele 10:00 – 19:00.

   Conform declaratiilor criticilor in domeniu, „expoziția reflectă viața monahala actuala si, de asemenea, adevarul prin fotografie, responsabilitatea fotografului si faptul ca estetica scolilor si revistelor de specialitate, marcata de cursa unor imagini din ce în ce mai agresive și mai ușor de reținut, de multe ori imorala și indecenta, nu reprezinta unica directie. Ea demonstrează, cu o forță in mare parte pierduta de Occident, că imaginea fotografică poate rămâne profund actuala cu seva sa clasică și, în cele din urmă, mult mai contemporana decat estetica de astazi, care a devenit prea des blocata în propriile convenții”.
 

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
102
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.16029 sec - PID: 13811