21

Noua comunitate ortodoxa in Andorra

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

   In data de 27 ianuarie 2013, credinciosii ortodocsi rusi din Principatul Andorra s-au bucurat de savarsirea primei lor Sfinte Liturghii.
   Dumnezeiasca Liturghie a fost oficiata de Staretul Serafim Pavlov din Biserica Buna Vestire din Barcelona. Slujba a avut loc într-o biserică catolică, închinata Sfintei Iulia de Loria.

   Urmatoarea Sfanta Liturghie, conform informatiilor primite din partea Bisericii Buna Vestire din Barcelona, va avea loc, in comunitatea nou formata, pe data de 24 februarie 2013.
 
  Este de remarcat faptul că inițiativa slujbelor bisericești ortodoxe in Principat apartine Arhiepiscopului Joan Enric, co-print de Andorra, la propunerea episcopului Nestor de Korsun.

   Principatul Andorrei, denumit și Principatul Văilor Andorrei, este o țară fără ieșire la mare, aflată în sud-vestul Europei, în estul Pirineilor, la frontiera dintre Spania și Franța.
   Este a șasea cea mai mică țară din Europa, cu o suprafață de doar 468 km² și o populație estimată la 84.082 de locuitori în anul 2009.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
67
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.15249 sec - PID: 21710