12

   Arhiepiscopia Ortodoxă Greacă a Americii a donat din fondul special, poporului grec, o sumă de 200.000 de dolari, destinata Organizației Internaționale Crestine de Caritate (IOCC), care a furnizat si continua sa asigure combustibili pentru încălzire, unui numar de 30 de instituții de caritate din Atena, Boeotia și din alte 14 regiuni din nordul Greciei.

   Acest program, inceput deja de cateva saptamani, va furniza suficient combustibil pentru incalzirea pe intreaga iarna a instituțiilor menționate mai sus, care gazduiesc aproximativ 1.500 de oameni, copii, adulți și vârstnici.
   Acest lucru se realizeaza printr-o colaborare a IOCC cu organizația "Apostoli"a Arhiepiscopiei Atenei.

   "Gestul reprezinta expresia iubirii adevarate și a interesului credincioșilor Arhiepiscopiei Ortodoxe Grecești din America fata de frații noștri în Domnul, care sufera de pe urma crizei economice din Grecia și Europa", a declarat Arhiepiscopul Demetrios al Americii.

   "Prin furnizarea de combustibil necesar instituțiilor de caritate, cu ajutorul persoanelor de încredere și organizațiilor caritabile, ii ajutam in rezolvarea unor nevoi imediate", a mai adăugat acesta.

   Arhiepiscopia Ortodoxă Greacă din America și fraternitatea sa de binefacere au oferit asistență, in valoare de 1,2 milioane de dolari, persoanelor care sufera din cauza situației economice dificile din Grecia.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
81
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10328 sec - PID: 10298