21

   Presa din intreaga lume a reactionat rapid la demisia surpriza a Papei Benedict al XVI-lea, insa jurnalistii "par a fi cu totul socati", dupa cum apreciaza surse din Vatican, suprinsi total de eveniment, fara a sti practic cum sa reactioneze. De exemplu, conform relatarilor din ultimele minute, unele trusturi de presa au inceput sa ocupe pozitii "cheie" chiar in Piata Sfantul Petru din Roma, doar pentru a urmari reactiile Biroului de Presa oficial al Vaticanului.

   Într-o intalnire fulger cu presa, insa, Biroul Oficial de Presa a remarcat si el ca jurnaliștii lumii au ramas, in mod neobisnuit, fara glas, dar că tot ceea ce se întâmplă este un fapt cu adevarat istoric.
   Sentimentul de surpriză, a fost susținut chiar si de directorul Biroului de Presa al Vaticanului, părintele iezuit Federico Lombardi, acesta recunoscand: „Papa ne-a luat prin surprindere".

   Lombardi a mai precizat, in ultimele minute, conform Radio Vatican, că Papa Benedict al XVI-lea se va retrage la Castel Gandolfo imediat după încetarea mandatului sau, urmand sa vietuiasca intr-o mănăstire aflata în interiorul Vaticanului.
 

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
76
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.14147 sec - PID: 12734