15

   Mormintele cazacilor din Cimitirul Rookwood din Sydney, care nu au mai fost vizitate de o lungă perioadă de timp, vor fi in mare parte îngrijite de urmașii lor, cazacii din sectiunea (stanita) a Ambasadei Australiei, din armata de cazaci Trans-Ural.
   Un acord între reprezentanții cazaci și administratia cimitirului a fost semnat in urma cu cateva ore.

   Cei prezenți la intalnire au examinat cimitirul și au întocmit o schita de lucru pentru viitorul imediat. Deja au fost ingrijite mai multe morminte, printre care cel al colonelului de cazaci din Armata Orenburg, Stefan Ivanovici Nesterenco, născut in 1893.

   Mark Boondy, reprezentant al administrației cimitirului, s-a declarat încântat de inițiativa cazacilor si a "remarcat că un numar mare de morminte dn acest cimitir sunt serios neglijate, chiar dacă unele rude sunt încă în viață".

   "Ar fi mai bine să lasam vorba si sa facem planuri pe care sa le executam imediat. Aceasta reprezinta, de asemenea, si imaginea spiritului cazacilor, de a pune cuvintele in aplicare, rapid", a declarat, la rândul său, șeful brigazii de cazaci a Ambasadei, Semion Boikov.

   Mii de soldați ruși și rusi exilații sunt în prezent îngropati în Australia: ofițeri și soldați ai Armatei Imperiale, ingineri, piloți, medici, oameni de știință, precum și reprezentanți ai tuturor armatelor de cazaci: Trans-Baikal, Kuban, Don, Usurisk și Orenburg.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
61
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.15928 sec - PID: 9246