16

   In urma cu cateva zile, editia de "The Times" a Israelului a raportat prima creștere în volum a Marii Moarte, din ultimii zece ani.

   Nivelul apei a scăzut cu peste 18 metri, incepand din anul 1970.
   Problema nu ar fi fost atat de grava daca, dupa cum afirma cei din zona, nu s-ar fi creat doline periculoase in apropierea apei.

   Furtunile puternice de săptămâna trecută, insa, au provocat Marea Galileii să crească aproximativ cu jumatate de metru, împingând apa înspre râul Iordan și compensand astfel efectele pomparilor extinse din Marea Galileii și a fluxului de apă deturnat pentru functionarea fabricilor Dead See Works.

   O furtuna nu poate compensa, insa, degradarea condițiilor de mediu, avertizeaza expertii, asa incat un canal comun israeliano-palestinian-iordanian și proiectul de desalinizare sunt lucrări prin care se incearca sa se asigure o existenta continua a Marii Moarte.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
98
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12773 sec - PID: 32673