11

   Președintele sarb Nikolici și Patriarhul sârb Irineu și-au exprimat îngrijorarea cu privire la siguranța cetățenilor și a Bisericii Ortodoxe Sârbe din Kosovo și Metohija, în special în urma evenimentelor recente din jurul Mănăstirii Decani. Toate aceste venimente au fost discutate in cadrul unei recente intalniri, care a avut loc in urma cu cateva ore.

   Ambele părți au convenit că organizațiile internaționale prezente în provinciile din sudul Serbiei sunt legate prin mandatul aprobat de Republica Serbia, conform caruia acestia au datoria sa apere drepturile și siguranța cetățenilor și a lacasurilor ortodoxe din Kosovo și Metohija.

   Președintele sârb l-a informat, cu aceeasi ocazie, pe Patriarh, despre discutiile pe care acesta le-a avut, in data de 5 februarie, cu Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I.

   În cele din urmă, Președintele și Patriarhul au discutat despre progresele înregistrate in pregatirea si desfasurarea evenimentelor care marchează aniversarea celor 1700 de ani care au trecut de la semnarea Edictului din Milano.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
78
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11476 sec - PID: 19088