15

   Conform unui sondaj recent, organizat de Fundația Opiniei Publice din Rusia, 51% dintre respondenții chestionați sustin ca implicarea clerului în politică nu este permisă.

   De asemenea, un sfert dintre ruși considera că clericii pot vorbi pe teme politice, dar nu ar trebui sa se implice in politică.

   Unsprezece la suta dintre cei chestionati saluta angajamentul Bisericii în viața politică a țării. Acestia au marturisit ca nu sunt deranjati daca clericii devin deputați, primari sau guvernatori. In general, spre deosebire de cazurile anterioare, acest vot apartine mai mult celor cu salarii mici, somerilor si vietuitorilor la sat.

   Sase la suta dintre moscoviții și rezidenții St. Petersburg au aprobat activitatea politică a Bisericii. Doisprezece la sută dintre ruși sunt ezitanti, atunci cand isi pun problema amestecului Bisericii în politică.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
120
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08909 sec - PID: 30844