16
In urma cu cateva ore, deputatii Frantei au adoptat proiectul de lege intitulat "Căsătoria pentru toți", cu 329 de voturi „pentru” si 229 „impotriva”. Aceasta lege, din cate ati putut afla din editiile anterioare de stiri [http://www.lonews.ro/nefiresc/1017-valorile-crestine-sunt-inca-vii-in-neo-liberalismul-occidental.html] , se refera la recunoasterea casatoriei [http://www.lonews.ro/nefiresc/1071-craciun-ziua-copilului-biserica-termen-nou-casatorie.html] homosexuale.

Nouă membri s-au abținut de la exprimarea votului.

Proiectul de lege va fi luat in considerare de către Senat, in ziua de 2 aprilie 2013.

A mai fost avansata si ideea grabirii acestei proceduri, pentru data de 18 martie, dar, conform unor relatari France Press, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Alain Vidal (foto), a declarat că "având în vedere timpul necesar pentru finalizarea audierilor și necesitatea redactarii raportului special", guvernul a solicitat o amânare.

De curand, mariajul gay a fost adoptat si de majoritatea Parlamentului Marii Britanii [http://www.lonews.ro/nefiresc/1049-mariajul-gay-adoptat-de-majoritatea-parlamentului-marii-britanii.html] .
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01027 sec - PID: 5779