2

   Catehismul contemporan al Bisericii Ortodoxe Ruse va trebui a fie finalizat în termenul strict de doi ani și, din acest motiv, grupul caruia i-a fost încredințata această responsabilitate importantă trebuie să lucreze foarte intens.
   Acesta a fost anuntul președintelui comisiei sinodale biblico-teologice, Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk.

   Mitropolitul a mai declarat: „la adunarea recentă episcopală a fost menționata, în special, lucrarea noului Catehism, care este încredințată comisiei sinodale biblico-teologice. Conform planurilor mele, această lucrare s-ar mai fi intins de fapt pe o perioada de aproximativ patru ani, având în vedere modul in care teologii noștri lucreaza. Numai ca, Adunarea Episcopală si-a exprimat puternic opinia că acest Catehism ar trebui să fie finalizat în doi ani".

   Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk a mai spus că această decizie necesită o "reuniune de urgență a comisiei teologice"și adoptarea unei serii de noi masuri, astfel încât noul catehism sa fie gata in intervalul de timp recomandat”.

   Lucrările la noul Catehism au început în anul 2008, în conformitate cu rezoluția Adunării Episcopilor, de la acea data, care a considerat ca este important sa se "înceapa lucrările de pregătire a unui Catehism contemporan in Biserica Ortodoxă Rusă".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01326 sec - PID: 9783