22

Secretele Vaticanului: Papa Benedict suferise si un traumatism cranian

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews
Ieri, joi, 14 februarie 2013, purtătorul de cuvânt al Vaticanului a recunoscut că Papa Benedict al XVI-lea s-a lovit la cap și a sângerat abundent, in timpul vizitei sale in Mexic, din luna iulie 2012.

Cu doua zile inainte, tot purtatorul de cuvant, Rev Federico Lombardi, recunostea că Benedict purta un stimulator cardiac, de ani de zile.

Ca urmare a acestor dezvaluiri, John Thavis, autor al "Jurnalului Vaticanului” (o investigare a lucrarilor Vaticanului), le-a explicat ziaristilor: "Trebuie să înțelegeți că, de fapt, fiecare angajat al Vaticanului și fiecare oficial face un jurământ de păstrare a secretului, atunci când își asumă locul de muncă".

Recenta dezvaluire, conform careia Papa Benedict s-a lovit cu capul de o chiuvetă și a sângerat abundent, când a ajuns în mijlocul noptii într-un dormitor necunoscut din Leon, Mexic, a apartinut ziarului La Stampa din Torino. Raportul arata ca „părul Papei era patat de sânge si, la fel, perna si podeaua”.

Lombardi a confirmat incidentul, dar a negat că ar fi jucat vreun rol în demisia Papei.

Cu toate acestea, suspiciunile iau nastere obligatoriu, odata ce tocmai Ziarul Vaticanului, L'Osservatore Romano, raporta în această săptămână că Papa Benedict luase decizia demisiei, după călătoria in Mexic-Cuba, care s-a demonstrat a fi, din punct de vedere fizic, obositoare pentru un papa ajuns la varsta de 85 de ani.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01152 sec - PID: 4135