2

   Ieri, joi, 14 februarie 2013, purtătorul de cuvânt al Vaticanului a recunoscut că Papa Benedict al XVI-lea s-a lovit la cap și a sângerat abundent, in timpul vizitei sale in Mexic, din luna iulie 2012.
   Cu doua zile inainte, tot purtatorul de cuvant, Rev Federico Lombardi, recunostea că Benedict purta un stimulator cardiac, de ani de zile.

   Ca urmare a acestor dezvaluiri, John Thavis, autor al "Jurnalului Vaticanului” (o investigare a lucrarilor Vaticanului), le-a explicat ziaristilor: "Trebuie să înțelegeți că, de fapt, fiecare angajat al Vaticanului și fiecare oficial face un jurământ de păstrare a secretului, atunci când își asumă locul de muncă".

   Recenta dezvaluire, conform careia Papa Benedict s-a lovit cu capul de o chiuvetă și a sângerat abundent, când a ajuns în mijlocul noptii într-un dormitor necunoscut din Leon, Mexic, a apartinut ziarului La Stampa din Torino. Raportul arata ca „părul Papei era patat de sânge si, la fel, perna si podeaua”.

   Lombardi a confirmat incidentul, dar a negat că ar fi jucat vreun rol în demisia Papei.
   Cu toate acestea, suspiciunile iau nastere obligatoriu, odata ce tocmai Ziarul Vaticanului, L'Osservatore Romano, raporta în această săptămână că Papa Benedict luase decizia demisiei, după călătoria in Mexic-Cuba, care s-a demonstrat a fi, din punct de vedere fizic, obositoare pentru un papa ajuns la varsta de 85 de ani.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
98
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.052 sec - PID: 17484