4

   Conform informatiilor existente pana la aceasta ora, Papa Benedict înca il mai astepta astazi, vineri, 15 februarie 2013, pe Presedintele Romaniei, Traian Basescu, la Vatican. Vizita este ultima a unui oficial, european, pentru Papa Benedict al XVI-lea, care si-a anuntat demisia incepand cu data de 28 februarie.

   Actuala vizita a Presedintelui Romaniei, care are loc, astfel, cu doar o săptămână înainte de retragerea Papei, este de fapt cea de-a doua de acest gen, vizita anterioara – si prima – avand loc în urmă cu cinci ani.

   În luna septembrie 2008, Papa l-a primit pe Traian Băsescu insotit de sotia sa, Maria Băsescu, numai ca intalnirea s-a desfasurat in Castel Gandolfo, reşedinţa de vară a Papei.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
51
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.0403 sec - PID: 17338