4

   O serie de explozii au fost inregistrate pe cerul de deasupra regiunii Ural a Rusiei, conform relatărilor, acestea fiind cauzate de o ploaie de meteoriți, care a stârnit panică în trei orașe mari.
   Martorii spun că se cutremurau casele si ferestrele se spargeau, iar ei stateau afara cu sufletul la gură, telefoanele mobile nefunctionandu-le, conform relatarilor de ultima ora a agentiei de stiri ITAR-TASS.

   Fenomenele atmosferice au fost înregistrate în orașele Celiabinsk, Ekaterinburg și Tyumen. În Chelyabinsk, martorii au declarat ca o explozie a fost atât de tare încât semăna cu un cutremur insotit de tunete, în același timp existand trasaje uriașe de fum pe cer. Alții raportau ca au vazut obiecte care ardeau si cădeau pe pământ.

   Clădirile cu birouri, dn centrul orașului Chelyabinsk, sunt la aceasta ora evacuate. Ministerul de urgență regional a declarat ca fenomenul a fost "o ploaie de meteoriti", dar localnicii au speculat că a fost un accident militar sau explozia unei rachete.
   "Conform datelor preliminare, exploziile intermitente inregistrate in Urali au fost cauzate de o ploaie de meteoriti", a declarat Ministerul de urgență.

width="420">

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
135
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.08651 sec - PID: 12743