2

   Casa Alba a aprobat proiectul de lege prin care se acorda ajutoare de la Stat, grupurilor religioase care sufera din cauza dezastrelor.
   In ultimele zile, Casa Alba a adoptat cu o majoritate covârșitoare un proiect de lege care le va permite lacasurilor de cult sa primeasca ajutor federal pentru repararea clădirilor lor deteriorate în timpul uraganului Sandy.

   In prezent, se asteapta ca proiectul de lege să treacă de Senat, iar acesta ar aborda ceea ce unii consideră o practică discriminatorie, oferind bani destinati dezastrelor, grupurilor religioase.

   În prezent, Agenția Federală de Management de Urgență exclude organizațiile religioase, dar ajută ONG-urile private. Dacă proiectul devine lege, lacasurile de cult vor avea aceleasi drepturi cu asociatiile non-profit.
   Proiectul de lege a trecut cu 354 de voturi, contra 72, și se va aplica nu doar lacasurile de cult afectate de uraganul Sandy, care a lovit în luna octombrie, ci si in cazul altor catastrofe naturale din viitor.
   Cu toate acestea, unii văd proiectul de lege ca pe o încălcare a Primului Amendament – pentru că ar trimite banii contribuabililor catre lacasurile de cult.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
150
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.01995 sec - PID: 7354