4

   "Holiday Sex" („Sarbatoarea Sexului”) a fost proclamata de reprezentantii musulmani, printr-un protest organizat pe scara larga in Indonezia, ca echivalent al "Zilei Indrăgostiților", conform unor relatari din Jakarta, citate de AP.

   Funcționarii și clericii musulmani indonezieni le-au cerut tinerilor să boicoteze Ziua Îndrăgostiților, joi, 14 februarie 2013, declarând că aceasta este o scuză, pentru cupluri, de a recurge la relatii sexuale pre-maritale (inainte de casatorie).

   Conform aceluiasi raport, locuitorilor aflati intr-o provincie din acelasi stat, Aceh, li s-a interzis sa cumpere cadouri.
   Liderii religioși din Aceh, singura provincie indoneziana in care legea islamică este impusa, au venit cu o noua lege prin care li se interzicea oamenilor sa cumpere cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, informa AP. Sarbatorea a fost deja interzisa în provincie, liderii islamisti considerand ca respectarea ei ar fi fost echivalenta cu promovarea unei alte religii decat Islamul.

   Sute de elevi din Jambi, de pe insula Sumatra și din Solo, Java Centrală, au organizat proteste de Ziua Îndrăgostiților, cu o zi inainte ca aceasta sa aiba loc. Clericii musulmani le cerusera acestora sa evite organizarea de festivități în mai multe orașe din Indonezia.
 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
133
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04643 sec - PID: 18557