4

   Prin instalarea și binecuvântarea unei cruci, in ultimele zile, pe granița ruso-ucraineana, Federatia Rusa incearca sa comemoreze aniversarea a 1025 de ani de la Botezul Rusiei.
   Manifestarile dedicate aniversării a 1025 de ani de la Increstinarea Rusiei, au fost deschise prin binecuvantarea si ridicarea unei cruci la punctul de trecere al frontierei dintre Rusia și Ucraina, în regiunea Belgorod.

   Ambasadorul Federației Ruse in Ucraina, Mihail Zubarov, care a fost prezent la această inaugurare, a marturisit ca nu este vorba doar de un mare eveniment din viața popoarelor ortodoxe ale Rusiei, Belarusului și Ucrainei, ci de "un eveniment responsabil și plin de seriozitate din viața acestor state".

   El a mai adăugat că, odată cu ridicarea Crucii, va debuta o serie de ceremonii, unele dintre acestea avand loc la cel mai inalt nivel interguvernamental.

   Crucea de fier a fost comandata de către Serviciul Federal Vamal. De fapt, ea reprezinta un basorelief al Sfântului Print Vladimir.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
88
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04174 sec - PID: 16480