21

Meteorit: 1200 de persoane ranite, conducte sparte, cladiri avariate

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews
19: 50 Actualizare 15/

Aproximativ 1200 de persoane au fost ranite în urma exploziei meteoritului din regiunea Celiabinsk. Informatia a fost oferita de Ministerul rus de Interne într-o actualizare recenta pentru Interfax.

"Pana acum, 1.200 de persoane au fost ranite în urma exploziei meteoritului din regiunea Celiabinsk", a declarat acesta.

La aceasta ora se stie ca "roca provenita din spatiu, care a împroșcat resturi in regiunea Celiabinsk, în această dimineață, a avariat puternic o clădire a unei fabrici, a spart conducte de gaz, a perturbat comunicațiile mobile, iar ferestrele au fost sparte în cazul a sute de case, din mai multe orașe. Majoritatea persoanelor au fost ranite de cioburi".

15: 10 Actualizare 14/

Numărul persoanelor care au avut de suferit in urma exploziei meteoritului cazut in regiunea centrala rusa Celiabinsk a crescut la 950, conform guvernatorului local, Mihail Iurevici.

Peste 110 dintre ele au fost spitalizate și doua sunt in stare grava.

Printre răniți se numara 159 de copii, a raportat ministerul de urgenta.

14: 10 Actualizare 13/

Un total de 725 de persoane, dintre care 159 copii, au solicitat asistenta medicală in urma caderii meteoritului din Celiabinsk, conform unui raport emis de administrația orașului.

"Treizeci si unu de oameni, dintre care 12 copii, au fost internați. Nimeni nu este grav rănit sau mort. Cele mai multe accidente au fost cauzate de bucățile de sticlă provenite de la ferestrele sparte de unda de soc", se arata in raport.

Doua victime au fost, pana in prezent, la resuscitare. Serviciile de urgență au mai răspuns altor 80 de apeluri.

Conform Nataliei Gorlova, șefa departamentului de asistenta medicala al administrației orasului, unitățile medicale locale detin 1.590 de paturi, dintre care 44 de paturi in unitati de terapie intensiva și 341 de paturi în unitățile de chirurgie.

[
Trimite
Powered by InterChat

π 0.00903 sec - PID: 9553