4

   Stavros Malas, candidat la Președinția Ciprului, a promis in aceste zile să colaboreze cu Biserica Ortodoxa în formarea politicilor de rezolvare a chestiunilor economice si de inlaturare a factorilor care divizeaza in prezent tara.
   Călcând pe urmele adversarul său principal în cursa prezidențială – liderul DISY, Nicos Anastasiades – Malas s-a intalnit cu Arhiepiscopul Chrysostomos al II-lea, timp de peste o oră.

   În ciuda relației, mai degrabă aprinse între Biserică și guvernul AKEL, din ultimii cinci ani, Malas a promis să formuleze politici privind problemele cheie economice si generale ale Ciprului și ale economiei, dupa consultari cu Biserica.

   Malas a mai comunicat, de asemenea, Primatului său, intenția de a forma un guvern de coaliție, alcatuit din persoane provenind din tot spectrul politic.
   La rândul său, Arhiepiscopul s-a aratat de acord cu opiniile lui Malas, adaugand: "Vom coopera in mod sigur cu cel ce va fi ales de poporul cipriot".
   Alegerile prezindentiale din Cipru vor avea loc maine, 17 februarie 2013.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
85
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02496 sec - PID: 17469