3

   La Colegiul elen Sfânta Cruce, al Școlii de Teologie grec-Ortodoxa din Boston, USA, în urma cu cateva zile, la sarbatoarea Intampinarii Domnului, a avut loc o Slujba de Priveghere deosebita.

   Privegherea a inclus Vecernia Mare cu Litie si a durat de la ora 20:00 până la aproximativ… 02:45. A fost o experiență de neuitat pentru cei aflati in zona, care au participat la acest eveniment.

   Un prieten de-al nostru, coleg seminarist care dorește să rămână anonim, a făcut o înregistrare din timpul Utreniei. Credinciosii participanti stiu ca, în general, Utrenia este plina de imnuri și de rugăciuni frumoase, bogate in teologie, o adevarata comoara.

   Veti putea auzi, astfel, intr-un format audio, imnurile cantate cu aceasta ocazie la strana bisericii, în limbile greacă și engleză, de catre elevi, baieti si fete, sub îndrumarea profesorului și protopsaltului Bisericii Sfintei Cruci, dr. Graminos Karanis.

   Desi corespondentul nostru ne-a avertizat ca această înregistrare "nu va avea același înțeles sau impact, ca atunci cand participi direct la slujba”, ne facem ca nu tinem cont de parerea acestuia si va oferim cateva imnuri, sperand sa fie folositoare si edificatoare in sens duhovnicesc si sa va bucurati de ele.
   Va reamintim ca, in fiecare sambata seara, incepand cu orele 18:00, puteti urmari, de asemenea, in cadrul programului TV Lacasuri Ortodoxe, slujba Vecerniei, transmisa in direct, in format video FullHD.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
35
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02785 sec - PID: 16991