6

Expozitia ‘Biserica Rusa si Puterea Sovietica’, un real succes (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Potrivit ziarului „Vecernaia Moskva” (Moscova Seara), expozitia "Biserica Rusă și Puterea Sovietică" a constituit unul dintre cele mai importante cinci evenimente muzeale ale anului 2012.

   Expoziția a fost dedicată persecuțiilor comise la adresa Bisericii Ruse, in timpul Uniunii Sovietice, și a fost organizata de Universitatea Sfântul Tihon, cu ocazia celei de-a 20-a aniversari.

   Ea a fost rodul unei munci desfășurate de către Departamentul pentru Studiu al Istoriei Secolului XX a Bisericii Ruse. Datorita interesului deosebit prezentat de vizitatori, Universitatea Tihon a decis ca expozitia sa fie prelungita pana in aceasta luna a anului 2013.

   In aceste zile, expozitia s-a incheiat, Muzeul Central de Stat de Istorie Contemporană Rusa, care a gazduit-o pe toata perioada, marturisindu-si bucuria fata de rezultatele inregistrate.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
71
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11344 sec - PID: 15892