7

Despre meteoritul din Urali, cu Mitropolitul Teofan de Celiabinsk (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Va prezentam mai jos un mesaj transmis de Mitropolitul Teofan de Celiabinsk, in urma exploziei meteoritului din Urali, care a avut loc ieri, 16 februarie 2013:

   "Dragi frați și surori!
   Lucururile care s-au intamplat ne amintesc că tot ceea ce există în lume este departe de a fi in puterea omului.

   Oricare ar fi observațiile legate de corpurile ceresti, nimeni nu este capabil sa prezica cu precizie absoluta în ce timp și in ce loc se intampla un astfel de eveniment.
   Știm din Scriptură că Domnul, cu ajutorul unor astfel de lucruri, le trimite oamenilor semne și avertismente. Cred că nu numai pentru locuitorii din Urali, ci pentru întreaga omenire, ploaia de meteoriți este o reamintire a faptului ca trăim într-o lume fragilă și imprevizibilă.

   Dar, un fenomen natural nu este un motiv de panică și de disperare. De fapt, niciun dezastru natural, nicio boala, nici chiar moartea, nu ne poate despărți de Dumnezeu. Singurul rău real în lume este păcatul. Iar pericolul care a trecut ar trebui sa ne faca sa ne gandim si sa meditam: "Fiți atenți la lumea voastra interioara, re-examinati-va viata personala! Amintiți-vă de cate ori va rugati, când ati fost ultima dată la Biserică, ce reprezinta viata voastra în lumina poruncilor lui Dumnezeu!".

   Postul Mare nu a început încă, dar trebuie să fim pregătiti pe plan intern, inca de astăzi. Eu vă cer, pentru cateva ore, să manifestam seriozitate spirituală, unitate în rugăciune, și veti primi astfel si ajutor psihologic.
   Este încurajator faptul că Domnul nu a lasat sa traim consecinte mai grave și trebuie să fim recunoscători pentru mila Sa.

   Domnul apara turma noastra din Uralii de sud și pe noi, de toate relele și nenorocirile, și El ne întărește in credința si dragoste".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
134
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09853 sec - PID: 22726