3

Primatul Ciprului le raspunde celor de la Financial Times (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Arhiepiscopul Hrisostom al II-lea al Ciprului a subliniat ca poporul cipriot, condus de Biserica sa și de noua conducere politică, isi va revendica drepturile istorice inalienabile.


   Comentand pe marginea unui articol din Financial Times, conform caruia "criza economică din Cipru, poate folosi ca unealta a soluționarii litigiului cipriot", Arhiepiscopul Ciprului a declarat că aceasta referinta poate naste indignare și furie printre oamenii din țara sa.

   Șeful Bisericii din Cipru, într-o declarație scrisă, il asigura pe cronicarul Financial Times că "nu există nicio șansă ca o mână de grec sa semneze soluția a două state in Cipru, conform visului lui Erdogan și Dutoglu".

   Arhiepiscopul a mai mentionat, de asemenea, că Biserica din Cipru va fi alaturi de noul Guvern in gasirea unei solutii juste si viabile in chestiunea Ciprului. Poporul cipriot afirma ca nu va accepta nicio soluție nedreapta sub presiunea dificultatilor economice de astazi.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
140
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03394 sec - PID: 18653