6

Patru crestini, straini, arestati in Libia (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Benghazi este un oraș în Libia, fiind al doilea din țară după numărul populației, 650.000 de mii în anul (2010). Este și capitala districtului Benghazi.

   Patru străini au fost arestați în orașul estic libian Benghazi, in urma suspiciunilor ca ar fi misionari creștini și ar fi tiparit cărți despre Creștinism, conform declaratiilor unui oficial de securitate, de sambata 16 februarie, citate de agentia Reuters.

   Conform declaratiilor oficialului din securitate, Hussein Bin Hmeid, ei au fost arestati chiar in sediul editurii in care tipareau cartile de convertire la Crestinism, intrucat prozelitismul este interzis in Libia, țară 100% musulmană.

   Persoanele arestate sunt un egiptean, un sud-african, un coreean și un suedez, care detineau pasapoarte americane de calatorie. Acestia sunt inca interogati la aceasta ora, urmand sa fie predati serviciilor inteligente.
 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
80
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02612 sec - PID: 18271