2

   Dupa anuntul fulgerator al demisiei Papei si dupa fulgerele care au urmat acestuia si care au lovit paratrasnetele Vaticanului, un nou eveniment natural pare sa zguduie Roma; de aceasta data, la modul real.
   Un cutremur, cu epicentrul situat la 90 km sud-est de Roma, s-a facut simtit in ziua de sambata 16 februarie 2013, in capitala italiana.

   Institutul National de Geofizica si Vulcanologie a precizat ca nu au existat raportari ale vreunor daune sau accidentari.

   Cutremurul a avut magnitudinea de 4.8 grade si a fost inregistrat la ora 10:16, dimineata, fiind simțit din Roma pana in Napoli și în regiunea vecină Abruzzo, conform Reuters.

   Epicentrul a fost situat in apropierea oraselor Sora și Isola del Liri. Un al doilea cutremur, cu magnitudinea de 5 grade,  a fost inregistrat in aceasta dimineata, duminica, 17 februarie 2013. Epicentrul a fost situat în Munții Enrice-Sibruini, din provincia Frosinone, conform declaratiilor din ultimele minute ale Institutului National de Geofizica si Vulcanologie.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.03457 sec - PID: 3743