21
Dupa anuntul fulgerator al demisiei Papei si dupa fulgerele care au urmat acestuia si care au lovit paratrasnetele Vaticanului, un nou eveniment natural pare sa zguduie Roma; de aceasta data, la modul real.

Un cutremur, cu epicentrul situat la 90 km sud-est de Roma, s-a facut simtit in ziua de sambata 16 februarie 2013, in capitala italiana.

Institutul National de Geofizica si Vulcanologie a precizat ca nu au existat raportari ale vreunor daune sau accidentari.

Cutremurul a avut magnitudinea de 4.8 grade si a fost inregistrat la ora 10:16, dimineata, fiind simțit din Roma pana in Napoli și în regiunea vecină Abruzzo, conform Reuters.

Epicentrul a fost situat in apropierea oraselor Sora și Isola del Liri. Un al doilea cutremur, cu magnitudinea de 5 grade, a fost inregistrat in aceasta dimineata, duminica, 17 februarie 2013. Epicentrul a fost situat în Munții Enrice-Sibruini, din provincia Frosinone, conform declaratiilor din ultimele minute ale Institutului National de Geofizica si Vulcanologie.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01233 sec - PID: 15248