115
Casa Albă a pus in circulatie un proiect de lege adresat imigratiei, care ar crea o nouă viză pentru imigranții ilegali care trăiesc în Statele Unite ale Americii, permitandu-le acestora să devină rezidenți permanenți legali, în termen de 8 ani, potrivit unui raport publicat sambata, 16 februarie 2013, de USA Today.

Proiectul de lege al presedintelui Barack Obama ar crea o viza „legala pentru posibilii imigranti”, adica pentru cele 11 milioane de imigranți ilegali care trăiesc la aceasta ora în SUA.

USA Today a raportat că proiectul de lege le va cere emigrantilor sa participe la o verificare a antecedentelor penale, să prezinte informații biometrice si sa-si plateasca taxele, pentru a putea intra in posesia acestor vize.

Imigranții care au efectuat mai mult de un an de închisoare, pentru o condamnare penală sau au fost condamnați pentru trei sau mai multe infracțiuni și au primit o sentita de peste 90 de zile de închisoare, nu vor mai avea aceasta sansa. Faptele comise in alte tari, de asemenea, ii fac pe candidati sa nu se bucure de viza.

Toti imigranții care se confruntă cu deportarea ar beneficia, dupa noua lege, de aplicarea vizei, a mai raportat ziarul. Imigranții vor putea depune o cerere de obtinere a unei Carti Verzi pentru 8 ani de zile, iar în cazul în care învață limba engleză și istoria Statelor Unite și a Guvernului, vor putea deveni ulterior cetateni ai Statelor Unite.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01156 sec - PID: 31595