19

   Casa Albă a pus in circulatie un proiect de lege adresat imigratiei, care ar crea o nouă viză pentru imigranții ilegali care trăiesc în Statele Unite ale Americii, permitandu-le acestora să devină rezidenți permanenți legali, în termen de 8 ani, potrivit unui raport publicat sambata, 16 februarie 2013, de USA Today.

   Proiectul de lege al presedintelui Barack Obama ar crea o viza „legala pentru posibilii imigranti”, adica pentru cele 11 milioane de imigranți ilegali care trăiesc la aceasta ora în SUA.

   USA Today a raportat că proiectul de lege le va cere emigrantilor sa participe la o verificare a antecedentelor penale, să prezinte informații biometrice si sa-si plateasca taxele, pentru a putea intra in posesia acestor vize.

   Imigranții care au efectuat mai mult de un an de închisoare, pentru o condamnare penală sau au fost condamnați pentru trei sau mai multe infracțiuni și au primit o sentita de peste 90 de zile de închisoare, nu vor mai avea aceasta sansa. Faptele comise in alte tari, de asemenea, ii fac pe candidati sa nu se bucure de viza.

   Toti imigranții care se confruntă cu deportarea ar beneficia, dupa noua lege, de aplicarea vizei, a mai raportat ziarul. Imigranții vor putea depune o cerere de obtinere a unei Carti Verzi pentru 8 ani de zile, iar în cazul în care învață limba engleză și istoria Statelor Unite și a Guvernului, vor putea deveni ulterior cetateni ai Statelor Unite.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
193
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02181 sec - PID: 7503