4

   Cuba a experimentat, aparent, un fenomen similar dar mai mic decât cel iscat de meteoritul care a explodat deasupra Rusiei. Rezidenții s-au speriat, in urma unei lumini strălucitoare și a unei explozii care le-a zguduit geamurile si zidurile caselor.

   Nu există victime si, cel putin pana in prezent, nu au fost raportate pagube. Fenomenul a fost inregistrat in urma cu o seara, cand locuitorii au observat explozia – pe care au numit-o „impresionanta” – in orașul central din Rodas, Cienfuegos.

   "Casa mea s-a miscat cu totul", marturiseste o femeie in filmul pe care il puteti vedea in pagina noastra, preluat de la televiziunea de stat.
   "Nu am mai vazut niciodata un astfel de lucru ciudat".

   Intre cinci si zece meteoriti lovesc in fiecare an planeta Pamant. Evenimentele, precum cel de deasupra Rusiei, sunt insa rare, ultimul de acest gen fiind inregistrat in anul 1908, in Siberia.

width="560"><img alt="" src="images/stiri/2013/02/asteroid_explodand_peste_Cuba.jpg" /><img alt="" src="images/stiri/2013/02/asteroid_explodand_peste_Cuba(1).jpg" /><img alt="" src="images/stiri/2013/02/asteroid_explodand_peste_Cuba(2).jpg" /><img alt="" src="images/stiri/2013/02/asteroid_explodand_peste_Cuba(3).jpg" />

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
119
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.01906 sec - PID: 18311