2

Banca Vaticanului are un nou presedinte (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   După examinarea celor 40 de candidați, într-un proces care a durat șapte luni, Vaticanul a anunțat că are un nou presedinte pentru banca sa. Numele acestuia este Ernst von Freyberg – cetățean german, provenind dintr-o familie aristocrată, membru al Ordinului de Malta.

   Conform purtatorului de cuvant al Vaticanului, Frederico Lombardi, acesta trăiește cea mai mare parte din timp in Frankfurt, unde are reședința principală. De acum, este probabil ca acesta sa petreaca aproximativ trei zile pe săptămână, la Roma.

   Banca Vaticanului este cunoscuta sub numele de IOR – Institutul pentru Lucrări Religioase. Activele sale totale sunt de aproximativ 6 miliarde de euro. Aceasta are 130 de angajați și gestionează aproximativ 44.000 de conturi.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01527 sec - PID: 6301