3

   Chiar daca nu va vine sa credeti, se pare ca se poate intampla si la case mari…

   In timp ce Biserica Ortodoxa Rusa formula un raspuns la situatia care incepuse sa para deja apocaliptica pentru localnicii din Urali, in urma exploziei unui meteorit, amintindu-le oamenilor despe intoarcerea lor spre credinta si despre "avertismentele" pe care Dumnezeu le trimite oamenilor pentru indreptarea unor vieti pacatoase, o prezentatoare de stiri a unei agentii cu renume – CNN – isi dadea cu parerea, dintr-o perspectiva mult mai… lumeasca, depasind cu mult asteptarile ascultatorilor.

   Crainic la stiri, Deborah Feyerick ajunge sa se intrebe daca nu cumva… asteroidul care era asteptat sa treaca, la o zi distanta dupa caderea meteoritilor din Rusia, nu se datora cumva incalzirii globale. In fragmentul video pe care vi-l punem la dispozitie, o veti vedea pe aceasta punandu-i interesanta intrebare, chiar unui om de stiinta, Bill Nye.

   "Se vorbeste despre un corp care va cadea din cer și care ar fi un asteroid. Este acesta, probabil, un efect al încălzirii globale, sau este vorba doar de un eveniment meteoritic?"

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
80
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.0313 sec - PID: 15679