21
Chiar daca nu va vine sa credeti, se pare ca se poate intampla si la case mari…

In timp ce Biserica Ortodoxa Rusa formula un raspuns la situatia care incepuse sa para deja apocaliptica pentru localnicii din Urali, in urma exploziei unui meteorit, amintindu-le oamenilor despe intoarcerea lor spre credinta si despre "avertismentele" pe care Dumnezeu le trimite oamenilor pentru indreptarea unor vieti pacatoase, o prezentatoare de stiri a unei agentii cu renume – CNN – isi dadea cu parerea, dintr-o perspectiva mult mai… lumeasca, depasind cu mult asteptarile ascultatorilor.

Crainic la stiri, Deborah Feyerick ajunge sa se intrebe daca nu cumva… asteroidul care era asteptat sa treaca, la o zi distanta dupa caderea meteoritilor din Rusia, nu se datora cumva incalzirii globale. In fragmentul video pe care vi-l punem la dispozitie, o veti vedea pe aceasta punandu-i interesanta intrebare, chiar unui om de stiinta, Bill Nye.

"Se vorbeste despre un corp care va cadea din cer și care ar fi un asteroid. Este acesta, probabil, un efect al încălzirii globale, sau este vorba doar de un eveniment meteoritic?"
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01315 sec - PID: 31931