2

PF Daniel a slujit in Paraclisul Patriarhal (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Astazi, 17 februarie 2013, Patriarhul Romaniei, Preafericitul Parinte Daniel, a oficiat slujba Sfintei Liturghii in Paraclisul Reședinței Patriarhale cu hramul Sfântul Grigorie Luminătorul, din Bucuresti, dupa cum a informat centrul de presa al Patriarhiei Romane.

   În toate bisericile s-a citit astăzi, în Duminica XVII-a după Rusalii, pericopa evanghelia a Vindecarii Fiicei Femeii Cananeence.

   In predica sa, Patriarhul Daniel a atras atentia asupra rolului pe care smerenia il are in viata crestinului, ca izvor de înţelepciune şi de curaj.
   Totodata, Preafericirea Sa a punctat diferentele care exista intre laşitate si smerenie, aceasta din urma fiind caracterizata de "recunoaşterea limitelor proprii şi, în acelaşi timp, de speranţa sau încrederea în ajutorul lui Dumnezeu".

   În finalul cuvantului sau, Preafericirea Sa a subliniat importanța pe care rugaciunea o are in Crestinism si, mai ales, rugaciunea pentru cei de langa noi, facand referire in mod special la cazul in care cei dragi ai nostri nu mai au capacitatea sau credinta necesara pentru a se mai ruga singuri.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
101
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.05115 sec - PID: 27035