3

   La o zi după ce meteoritul din Rusia a explodat pe cer, rănind mai mult de 1.000 de persoane, locuitorii Californiei de Nord au raportat ca au vazut o dungă neobișnuita deasupra capului si un fulger de lumina.

   Centrul Spatial si de Stiinta Chabot din Oakland a primit mai multe apeluri care descriau ceea ce părea a fi o minge de foc, traversand spre vest cerulul Californiei, în noaptea de vineri, 15 februarie 2013.

   "Am văzut cum o dungă albastră coboara din cer. Am crezut că e vorba de un foc de artificii, dar nu am auzit niciun sunet", a spus un rezident.
   Conform rapoartelor, obiectul a fost un meteorit și nu a fost un eveniment major, a declarat pentru AP Mike Hankey, manager de operațiuni pentru Societatea Meteoritica Americana Genesee, din New York.

   "Mingi de foc apar în fiecare noapte, în întreaga lume", a spus el. "Atenția oamenilor a fost atrasa de de mass-media asupra experientei rusesti, iar asta a facut ca acestia sa fie mult mai atenti la ceea ce se intampla pe cer", a spus Hankey.

   In aceeasi perioada, explozia unor meteoriti mai mari a fost raportata si in Cuba si San Francisco.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
145
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03327 sec - PID: 18653