2

   În partea de nord-est a Siriei, cel puțin 18 mozaicuri antice ilustrând scene din Odiseea lui Homer au fost furate în timpul săpăturilor ilegale. Acest lucru a fost raportat de către Ministrul Culturii din Siria, Lubana Musaweh, într-un interviu acordat ziarului Tisren.

   Potrivit ministerului, artefactele se aflau la granita cu Libanul.

   Mushaveh a subliniat dificultățile pe care le intampina Ministerul Culturii, care protejează "10.000 de sit-uri istorice din Siria". Potrivit ministrului, săpăturile ilegale reprezinta o amenințare deosebit de periculoasă.

   În același timp, Musaweh a subliniat faptul că muzeele siriene au fost bine protejate, iar cele mai valoroase colecții au fost transportate in "locuri foarte sigure".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00985 sec - PID: 6300