2

   Cantareata, star, de muzica country, Mindy McCready, printre ale carei albume se numara "Zece Mii de Ingeri" și "Dacă nu stau noaptea", a decedat la vârsta de 37 de ani.

   Conform Serifului din Arkansas, se pare ca este vorba despre un deces provenit in urma unei rani auto-provocate prin tragerea unui glont cu un pistol.

   McCready a fost găsit moarta pe veranda unei case din Heber Springs, Arkansas, ieri seara, duminica 17 februarie 2013, politia notand in constatarile sale, la cauza decesului: "o rana auto-provocata prin tragerea unui glont”, conform unui comunicat. Casa este aceeasi in care fostul ei prieten și tată al fiului ei mai mic s-a ucis se sinucisese cu o lună înainte. McCready a lasat in urma sa doi copii, in prezent aflati în centre de plasament, acestia nefiind la domiciliu la data decesului său.

   Malinda Gayle "Mindy" McCready (nascuta in 30 noiembrie 1975) a fost activa pe piata muzicii country, incepand cu anul 1995, inregistrand in total 5 albume de studio.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0161 sec - PID: 20869