11

   Un patut de copil gratuit le va fi oferit copiilor nou-nascuti la implinirea a fix 9 luni de la Ziua Indragostitilor, de către fabrica de mobila IKEA, care s-a hotarat astfel sa incerce sa „sprijine familiile nou intemeiate” din Australia.

   Potrivit Examiner, orice copil născut exact in la implinirea a noua luni de la recenta zi a Zilei Îndrăgostiților, va primi un cupon IKEA pentru un patut, in valoare de 99 $. Familiile vor astepta insa, pana cand vor vedea daca propriul copil se va naste exact pe 14 noiembrie 2013, pentru a afla daca vor castiga un astfel de premiu.

   Cei ce se vor naste cu o zi inainte sau dupa aceasta data, vor pierde oferta promotionala gratuita.
   Wall Street Journal precizeaza ca părinții va trebui sa se prezinte cu cuponul promoțional IKEA, alaturi de certificatul de naștere al copilului, care sa dovedeasca data lor de naștere, la orice magazin IKEA din Australia, pentru a obține mult ravnitul pătuț gratuit.
   Castigatorii nu pot primi, insa, bani in schimbul patutului, mai precizeaza Wall Street Journal.
 
  De asemenea, cei ce vor avea gemeni, vor beneficia de doua astfel de vouchere (cupoane).

   Alte articole din presa au sugerat ca, daca IKEA va avea rezultate bune cu reclama facuta in Australia, în acest an, este posibil ca in anii urmatori oferta sa se refere si la alte tari.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
89
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.1059 sec - PID: 30325