5

Bannerele ateiste de pe autobuzele londoneze, scoase la licitatie (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Anunțurile controversate ale Asociatiei Umaniste Britanice (BHA), care lansau in urma cu patru ani sloganul "Probabil nu exista Dumnezeu. Scapa de grija si bucura-te de viata!", si care au fost afisate pe autobuzele din Londra, sunt astazi scoase la licitatie.

   "Detin in ele putina istorie ateista si umanista", spune BHA, iar anunțurile originale, de mărimea 3.96 metri x 0,5 metri, pot fi licitate de catre oamenii din intreaga lume.

   Banii stransi vor fi utilizati pentru promovarea unei lumi fără religie, în care „oamenii sunt liberi să trăiască o viata buna, bazandu-se pe rațiune, experiență și valori comune umane", spun ateistii.

   Mai mult de 320 plângeri s-au primit, in urma cu patru ani, legate de campania publicitară, la Autoritatea pentru Standarde în Publicitate.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
144
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09773 sec - PID: 22972