16
Astazi, luni, 11 februarie 2013, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, Sectorul Social-Misionar al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor – coordonator al activităţilor social-filantropice din eparhie, a organizat întâlnirea trimestrială a asistenţilor sociali din cadrul Birourilor de Asistenţă Socială ale Protopopiatelor.

Pe ordinea de zi s-au discutat următoarele:

– prezentarea hotărârii Permanenţei Consiliului Eparhial cu privire la aniversarea a 20 de ani de la întemeierea Eparhiei şi alegerea primului ei Întâistătător – „Slujire şi dăruire. 1993-2003. Două decenii de misiune creştină în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor”,

– transmiterea noilor instrumente de raportare lunară revizuite şi a procedurilor, pentru Birourile de asistenţă socială din cadrul Protopopiatelor, în vederea îmbunătăţirii activităţii social-filantropice şi planificarea activităţii social-filantropice pentru anul 2013.

În cadrul întâlnirii, ca urmare a discuţiilor purtate, au fost stabilite responsabilităţile fiecărui Birou de asistenţă socială, în ce priveşte organizarea şi implementarea activităţilor comune care marchează aniversarea a 20 de ani de la întemeierea Eparhiei şi alegerea primului ei Întâistătător – „Slujire şi dăruire. 1993-2003. Două decenii de misiune creştină în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor”.

La această întâlnire au participat consilierul eparhial social, inspectorul social şi alti noua asistenţi sociali, întâlnire care a fost apreciată ca fiind interactivă, deschisă şi eficientă.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01039 sec - PID: 13991