4

Premierul britanic vede in India o poveste de succes (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Conform ultimelor raportari in presa internationala (BBC News), Primul-ministru britanic, David Cameron, a început o vizită de trei zile în India, astazi, luni, 18 februarie 2013, in vederea "consolidarii și extinderii legăturilor din spectrul afacerilor, comerțului și culturii, dar si de politica externă și securitate".

   În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, in sediul Unilever – Mumbai, Cameron a declarat că se așteaptă ca India să fie una dintre marile povești de succes ale secolului 21.

   "Creșterea Indiei va fi unul dintre cele mai mari fenomene ale acestui secol și este incredibil si impresionant să vezi asta", a spus el, adaugand: "Marea Britanie vrea să fie partenerul Dvs. Abia suntem la începutul unui parteneriat pe care l-am putea construi".
   Declaratia lui cameron vine inante de o intalnire cu omologul său indian, primul-ministru Manmohan Singh, si o alta cu Presedintele Indiei, Pranab Mukherjee.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
147
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10072 sec - PID: 12797