4

Partidul Celor Zece Porunci, infiintat in Rusia (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   La Moscova, a avut loc in data de 17 februarie 2013, Congresul inaugural al Partidului Celor Zece Porunci, din Rusia.
   In total, 134 de delegati, incluzand creștini de diferite confesiuni, musulmani si evrei, au participat la congresul inaugural. Consiliul politic, organism decizional al partidului, a fost condus de Serghei Mezentev.

   "Sper că activitatea dumneavoastră sa ajute la restabilirea valorilor morale, ale celor Zece Porunci ale lui Dumnezeu, în viața politică actuala, în viața societății noastre. Daca veti rămâne credinciosi față de aceste porunci ale lui Dumnezeu, veți fi în măsură să atrageti un număr considerabil de oameni", a spus presedintele Departamentului Sinodal pentru Relații intre Biserica și Societate, Arhiepiscopului Vsevolod Chaplin, prezent la congres.

   El a marturisit, conform Interfax, ca este fericit că partidul are ca fundament Cele Zece Porunci, împărtășite de religii diferite sau chiar de non-credinciosi. „Standardele morale sunt neschimbătoare, acestea nu au fost inventate de oameni, nu sunt un subiect de acord public ci au fost stabilite o dată pentru totdeauna", a mai spus el.

   "Avem nevoie de o adevărată revoluție morală sau contrarevoluție. Valorile morale ar trebui să revina in viața politică, economică, in relațiile interpersonale", a mai spus preotul.

   Programul Partidului prevede, ca fundament pentru activitățile sale, Cele Zece Porunci. Membrii partidului intenționează să puna doctrinele religioase si sociale si idealurile umaniste în practică, pentru a facilita numirea unor oameni cinstiți in randul oficialilor guvernamentali, pentru a forma un stat social de drept, in apararea intereselor naționale, luptand împotriva corupției, precum și pentru a stabili un climat de investiții favorabil.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
102
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.0278 sec - PID: 15699