11

Grecii se muta in Turcia, fugand de criza din tara (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Mulți cetățeni greci incearca sa se mute în Turcia, din cauza situatiei economice cumplite incercand sa se intoarca spre fosta lor casa, conform unei afirmatii a Patriarhului grec-ortodox Ecumenic Batolomeu I, pentru cotidianul Miliet.

   Potrivit liderului spiritual ortodox, atât grecii care au plecat din țară în trecut, cat si cei cu rădăcini familiale în aceasta tara, încearcă să se mute mai spre rasarit, in Turcia, a raportat jurnalul in ultimele ore.

   "Deși primul-ministru Recep Tayyip Erdoğan ii invită sa vina, pe grecii care au origini in Istanbul, totusi nu este ușor pentru acestia să se întoarcă. Imi doresc, insa, ca ei să se întoarcă. În Atena, există chiar si o federație a celor ale caror origini sunt in Istanbul", a mai delcarat Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, de aceasta data intr-un reportaj al jurnalului de stiri Hurriyet.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
106
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04749 sec - PID: 17484