2

   Patriarhia Georgiei se va implica, cel mai probabil, in negocierile privind restaurarea patrimoniului cultural al Georgiei în Turcia și construirea unei moschei în Batumi, dupa cum a precizat in urma cu cateva minute Ministrul Adjunct al Culturii și Protecției Monumentelor, Marine Mizandari.

   Mizandari spune că decizia a fost luata in ședința de ieri, care a avut loc intre el si Patriarh.
   "Am discutat acest lucru cu Patriarhul si, bineinteles, reprezentanții Patriarhiei vor fi implicati în procesul de restaurare a bisericilor", spune Mizandari.

   Ministrul adjunct a mai spus că mai multi specialiști georgieni vor fi implicati în acest proces. Partea georgiană va aloca mai multe finanțe în acest scop.
   "Turcia se ocupa de reabilitarea Oski și Iskani, asa incat ea vrea sa finanteze procesul. Cred că ar fi mai logic ca georgienii sa aloce fonduri pentru specialistii lor, pentru ca acestia sa participe la acest proces", a declarat ministrul adjunct.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
127
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03168 sec - PID: 633