2

   Biroul Comitetului Electoral al Liderului Patriarhal al Bisericii Ortodoxe Etiopiene Tewahedo a anunțat că alegerile patriarhale – numarul sase – vor avea loc pe 28 februarie 2013.

   Șeful Comitetului, Arhiepiscop al Eparhiei de Jimma, Abuna Stefan, a declarat că, dintre toți candidații potențiali, doar cinci vor fi selectati pentru a participa la alegerile Patriarhale.

   Abuna Stefan a adăugat că câștigătorul va fi anuntat oficial la ora 18:00 a aceleiasi zile. Întronizarea va avea loc pe 3 martie 2013, la Catedrala Sfânta Treime.

   Abuna Stefan a precizat că cei 800 de alegători, care participă la alegeri, ar trebui să provină din randul arhiepiscopilor, reprezentanților vechilor mănăstiri și din cele 53 de eparhii, din randul credincioșilor, școlilor duminicale și al clericilor.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
64
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04297 sec - PID: 17240