3

   Parlamentul rus a aprobat controversata lege anti-tutun, care interzice fumatul în restaurante, cafenele, institutii de stat, hoteluri, universități, școli, spitale, stadioane, trenuri, precum si in apropiere de intrările in garile de metrou și cale ferată.

   Legea va intra în vigoare incepand cu data de 1 iunie 2013. Fumatul va fi permis în interiorul zonelor speciale din fabrici și birouri. Aceasta le interzice, conform Ria Novosti, companiilor de tutun, sa organizeze loterii și sa sponsorizeze festivaluri.

   Începând din luna iunie, toate ferestrele magazinelor vor indeparta produsele din tutun, inlocuindu-le doar cu etichetele cu prețurile lor. Legislația interzice, de asemenea, vânzarea de țigarete electronice și de tutun de mestecat.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
99
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02585 sec - PID: 17489