5

   "Visul american – o viață mai bună în schimbul unei munci mai grele – este incet-incet pe duca", considera Joseph Stiglitz, un economist laureat al Premiului Nobel.
   El a declarat, in ultimele ore, că Statele Unite nu mai repezinta "un tinut al tuturor posibilitatilor” și că Statele Unite au mai puține oportunități decât orice altă țară avansată industrial, conform publicatiei New York Times.

   Conform lui Joseph Stiglitz, profesor in economie la Universitatea Columbia, principalul motiv al problemei ar fi "educația: atât prin cantitate cat si prin calitate".

   Conform NewsMax, Propunerea lui Barack Obama de a ridica salariul minim la 9$ /ora, de la 7.25$, a fost si ea contestata de unii analisti, acestia considerand ca se diminueaza oportunitatile de angajare.

   In acelasi timp, investitorul si brockerul american Peter Schiff vine cu solutia intoarcerii catre anii in care a fost introdusa ideea de salariu minim, 1938: "Ar trebui să eliminam complet salariul minim. A fost o idee proastă, iar noi ar trebui să recunoaștem că a fost o idee proasta", declara Schiff.
   Joseph Stiglitz propune alte soluții, vizand in prealabil tanara generatie, sanatatea si educatia acesteia.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
82
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02785 sec - PID: 15762