2

   Japonia a cunoscut, in luna ianuarie 2013, cel mai puternic deficit comercial din istoria sa, la aproape doi ani de la accidentul nuclear de la Fukushima, care continuă să umfle facturile de energie.

   Dezechilibrul balantei comerciale a celei mai mari a treia economii din lume, a ajuns la 13 miliarde de euro, conform unui anunt de ultima ora al Ministerului de Finanțe, cel mai slab nivel, de la publicarea acestei statistici, în 1979.

   Ianuarie este, în mod tradițional, o luna rea pentru japonezi, intrucat nu se lucreaza o saptamana cu ocazia sarbatoririi noului an, insa 2013 a fost deosebit de dificil, afirma un raport France Presse.

   Valoarea importurilor a crescut cu 7,3% în luna ianuarie, față de aceeași lună, a anului 2012, în parte datorită costului combustibililor.
   Doar 2 dintre cele 50 de reactoare din arhipelag au lucrat în luna ianuarie, altele facand obiectul unor controale mai stricte de reglementare în domeniul nuclear, fără perspectiva de repornire rapida.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
204
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02903 sec - PID: 7503