8

   Oamenii de stiinta au descoperit o suprafata cu un diametru de 200 km, în Australia, care ar fi punctul de impact al unui meteorit uriaș, din urmă cu 360 milioane de ani, dupa cum a declarat astazi, miercuri, 20 februarie 2013, un membru al echipei, citat de France Presse.

   Conform acestuia, meteoritul avea un diametru cuprins intre 10 și 20 km, fiind, priin urmare, cu mult mai mare decat cel de câțiva metri, care a căzut in regiunea Urali, vinerea trecută, dupa cum a declarat pentru AFP Andrew Glikson, un profesor al Universitatii Nationale Australiene.

   Zona de impact este situata in bazinul East Warburton, Australia de Sud. Conform acestuia, meteoritul ar fi avut "impact, nu doar la nivel regional, ci la nivel global". Pana in prezent, craterul a ajuns sa fie acoperit cu un strat de 3 km de sedimente.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
20
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.09441 sec - PID: 25354