2

Studenții chinezi din Rusia au vizitat Lavra Sfintei Treimi – Sfantului Serghie.

In ziua de 16 februarie 2013, studenții chinezi care isi desfășoară studiile in cadrul Universitatii de Stat "Lomonosov", in Institutul de Stat de Limba Rusă "Pușkin" și in Universitatea Rusa a Prieteniei intre Popoare, au luat parte la un tur cultural intitulat "Întâlnire cu Ortodoxia".

Calatoria a fost organizata de Metocul patriarhal chinez, cu concursul Scolii Ortodoxe Misionare, a Departamentului Sinodal al Misiunii, și al Societatii Ortodoxe Misionare "Sf. Serapion".

Tinerii au fost condusi intr-un tur detaliat al Lavrei, acestia fiind invitati si la un pranz in trapeza manastirii. A urmat o vizita la Academia Chineză de Teologie și la Seminarul din Moscova, la Muzeul de Stiinte Biblice, la Centrul Extremului Orient și la Cabinetul de Arheologie Ecleziastica.

Au avut loc prezentari de film pe teme privind "credința ortodoxă și viața în Biserică". Toate discutiile si prezentarile au avut loc în limba chineză.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01588 sec - PID: 6301