3

Adunarea Episcopilor catolici din Franta, amanata pana in aprilie (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Adunarea plenară a Episcopilor Catolici din Franța, care se va ocupa si de alegerea viitorului președinte al Conferinței Episcopale, va avea loc in perioada 16-18 aprilie 2013, în Paris.
   Acest lucru a fost anunțat in urma cu o zi, de catre Episcopul Bernard Podvin, purtătorul de cuvânt al episcopilor catolici ai Franței.

   Din cauza demisiei Papei Benedict al XVI-lea și Conclavului programat pentru mijlocul lunii martie 2013, întalnirea din primăvară, a Conferinței Episcopilor din Franța (CEF), care trebuia sa se desfasoare la Lourdes in perioada 19-22 martie, va fi amânată.

   Patru cardinali francezi – alegători – vor participa la conclav: André Vingt-Trois, Arhiepiscop de Paris, președinte al Conferinței Episcopale a Franței, Philippe Barbarin, Arhiepiscop de Lyon, Jean-Pierre Ricard, Arhiepiscop de Bordeaux, Jean-Louis Tauran, președinte al Consiliul Pontifical pentru Dialogul Interreligios.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00894 sec - PID: 10059