2

   Mesaje pozitive continua sa soseasca, vizavi de turismul elen, din Germania și Austria, arătând o creștere semnificativă a excursiilor din acest an, dupa cum raporta in ultimele ore jurnalul Kathimerini.

   Operatorul german de turism, Alltours, a înregistrat, pana in prezent, o creștere de 10%, în ce priveste rezervările pentru destinatii din Grecia in acest sezon, președintele agentiei afirmand că'' Grecia a depășit criza din anii anteriori și este din nou în forma sa veche buna”.

   Rodos a înregistrat o creștere importantă de 25% în rezervările din Germania, urmata de Creta, în creștere cu 15%.  Rezervările individuale pentru Samos, Cyclades și Thasos sunt, de asemenea în creștere.

   Între timp, grupul austriac Ruefa-Verkehrsburo a constatat si el o creștere de 35%, de la un an la altul, în rezervările pachetelor grecesti de vacanta. Creșterea rezervărilor este de natură să acopere cea mai mare parte a pierderilor înregistrate în 2012.

   În fiecare an, circa 500.000 de persoane viziteaza Grecia, din Austria.
   Aparent, Grecia are avantaj, datorita situației turbulente din Egipt.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01521 sec - PID: 10014