2

   O a doua întâlnire anuală a cancelarilor și trezorierilor din 10 eparhii ale Bisericii Ortodoxe a Americii (OCA) a avut loc in ziua de marti, 19 februarie 2013.

   Reuniunea a avut loc în scopul continuarii activitatii inițiate în ianuarie 2012, ca răspuns la rezoluția privind evaluările celui de-al 16-lea Consiliul al Intregii Americi, din noiembrie 2011.

   Noi, in grupul din acest an, au fost reprezentanții Arhiepiscopiei de Canada, Eparhiei de Alaska și Eparhiei Bulgare. Invitatii si reprezentanții Arhiepiscopiei Albaneze și ai Episcopiei Române nu au putut participa, din cauza unor nepotriviri de program.

   După cateva observații inițiale, fiecare reprezentant a oferit o actualizare privind activitățile din eparhia respectivă, în acelasi timp subliniind problemele si provocările majore existente. Reuniunea s-a concentrat apoi pe progresele realizate de către fiecare eparhie, în cursul anului trecut.
 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
122
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03043 sec - PID: 18310