2

Portugalia, in stare de recesiune, solicita un an de gratie (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Guvernul portughez a admis, pentru prima dată, in aceste zile, ca are nevoie de încă un an pentru a-si indrepta finanțele, măsurile de austeritate puse in aplicare sub tutela creditorilor săi internaționali aruncand țara în recesiune.

   Este "rezonabil" sa așteptam o propunere din partea Comisiei Europene, de "prelungire cu un an a timpului acordat Portugaliei pentru a-si corecta deficitul bugetar excesiv", a declarat la o audiere parlamentară ministrul de finanțe Vitor Gaspar.

   După efectuarea unei reduceri a salariilor si pensiilor, în 2012, guvernul a declarat o creștere generală a impozitelor, în 2013, și se așteaptă, până în 2014, să fie reduse cheltuielile publice,  de 4 miliarde euro, printr-o "reforma de Stat".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
77
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04148 sec - PID: 17240